Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Vrijetijds bodywarmers

Zoekt u bedrukte heren bodywarmers die van goede kwaliteit zijn en een goede pasvorm hebben? Dan bent u bij Bodywarmerwereld aan het juiste adres! De toepassingsmogelijkheden van een bodywarmer zijn de laatste jaren sterk toegenomen. In de jaren '80 en '90 was de bodywarmer nog een puur functioneel, vormloos kledingstuk. Tegenwoordig is de bodywarmer niet alleen te rekenen tot een functioneel kledingstuk, maar wordt het ook gezien als een modieus kledingstuk. Bij Bodywarmerwereld vindt u dan ook zowel functioneel als modieus terug in het assortiment. De categorie heren bodywarmers bestaat uit vijf verschillende modellen, die variëren in kwaliteit. Daarnaast kunt u de bodywarmers bestellen in verschillende kleuren en maten.
9,3
1 - 5 van 5 resultaten

1 - 5 van 5 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Vrijetijds bodywarmers online bestellen

Door het laten bedrukken van de bodywarmers kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf gemakkelijker vergroten. Uw ontwerp kunt u laten bedrukken in één bepaalde kleur, maar ook tot wel vier verschillende kleuren. Daarnaast kunt u er nog voor kiezen het ontwerp op de borst- of rugzijde te plaatsen. Het ontwerp op beide zijden laten bedrukken behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht u de bodywarmer onbedrukt willen bestellen, dan kan dit natuurlijk ook. U kunt de bodywarmers al vanaf één stuk bestellen.

Vrijetijds bodywarmers bedrukken

De bodywarmers met opdruk zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal voor uw onderneming. Door iedere werknemer dezelfde bedrukte bodywarmer te laten dragen, zorgt u voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf. Voor klanten of bezoekers is het ook meteen duidelijk wie werkzaam is bij uw onderneming. De bodywarmer kan naast zakelijke doeleinden ook voor andere doeleinden gebruikt worden.