Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Bedrukte bodywarmers

Een bodywarmer beschermt het torso tegen de kou en winderig weer. Het mouwloze jack wordt het meest gebruikt in de lente en kan van verschillende soorten stof worden geproduceerd. Zo zijn er bodywarmers gemaakt van parachutestof maar het kledingitem kan ook van andere soorten stof worden gemaakt. De vulling die de body warmte geeft, bestaat uit dons of een synthetische wattine. Voor nog extra warmte en zachtheid is de binnenkant van de bodywarmer gevoerd met fleece.

Een bedrukte bodywarmer is een mooi relatiegeschenk om te geven aan mensen die vaak buiten werken of recreëren. Een bodywarmer met opdruk is bijvoorbeeld erg geschikt in de tuinbranche, outdoorsector of kledingwinkels. Ook is een bodywarmer met logo geschikt in de sportwereld. Onder andere bij golf- en paardensport maar ook bij de scouting doet het bedrukte warme mouwloze jack het goed.

Een bodywarmer met logo zorgt voor een verhoogde naamsbekendheid van het bedrijf. Naast het bedrijfslogo is het mogelijk om de website of promotekst te laten drukken op de bodywarmer. Een bodywarmer met opdruk is iets wat veel gedragen wordt en doordat je een groot rugvlak hebt waarop je kunt bedrukken, zal het logo dan ook erg opvallen. 

Bodywarmerwereld probeert zoveel mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant. We zetten een zo goed mogelijk assortiment voor de klant neer met alleen producten van de beste kwaliteit en een zeer scherpe prijs. Daarnaast sturen wij u zonder probleem een sample op zicht op of maken wij een factuur voor u. Dit alles geheel vrijblijvend, u zit nergens aanvast. Wij hebben een lage minimale bestelhoeveelheid waardoor u met een kleine order ook bij ons terecht kan. Bodywarmerwereld levert snel en goedkoop bedrukte bodywarmers van hoge kwaliteit. 

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?