Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Bodywarmers met bedrijfsnaam

Is het van dat weer waarbij een warm te jas is maar zonder jas te koud? Dan is een bodywarmer een perfect kledingstuk om te dragen. Bodywarmers zijn zeer geschikt tijdens het dragen van outdoor activiteiten. Een bodywarmer als relatiegeschenk zal gezien worden als een erg handig en functioneel cadeau waar je daadwerkelijk iets aan hebt. En het is een fijn cadeau om te geven aan hoveniers, survivalverenigingen,  in de paardensport en voor andere outdoor bedrijven.

De bodywarmer als relatiegeschenk wordt naast functioneel en handig ook persoonlijk door de mogelijkheid uw bodywarmer te laten bedrukken. Het is mogelijk om onder andere het logo, de bedrijfsnaam, website of promotietekst te bedrukken op het mouwloze jack. Door het grote rugvlak dat zich uitstekend leent voor bedrukking, genereert u meer naamsbekendheid en wordt er nog  extra reclame gemaakt voor het bedrijf.

Bodywarmerwereld heeft een groot assortiment bodywarmers en optimaliseert dit iedere dag. Er wordt goed gekeken naar de wensen van de klant en op deze manier worden er producten geselecteerd die verkocht worden.  Wilt u precies kunnen zien hoe uw eigen samengestelde bodywarmer eruit komt te zien? Geen probleem, wij sturen u een sample op zicht waarop u kunt zien hoe de bodywarmer met logo eruit komt te zien. Ook verzenden wij u kosteloos en tevens vrijblijvend een offerte. Bodywarmerwereld is goedkoop, biedt goede kwaliteit en levert razendsnel.

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?